Frukostmöte 24 mars

Publicerad fredag 19 mar, 12:32

Onsdagen den 24 mars - Stärk din röst med Power In Vibration

Plats: Finnsjögården, utomhus. (OBS ej Råda rum)

Kl 8:00-9:30

Ingen föranmälan - bara kom! Någon i styrelsen finns alltid på plats.

Hålltider
8.00 Drop-in
8.10 Presentationsrunda (ca 1 min/pers)
8:20 Röstövningar
9.30 Avslut

Utforska röstens potential! Linda vill att alla ska känna sig trygga i sig själva och med sin röst. Att stå med båda fötterna på jorden och veta att rösten kan bära dig precis så långt som du vill. Detta blir ett kort smakprov av tekniken som leder till kulning. Alla kan lära sig kula.

Men inte ska väl jag? Det kommer inte låta fint. Ingen vill lyssna på mig. Jag kan inte. Vilka ord och känslor brukar återupprepas i ditt huvud? Många av oss bär med oss sår efter att andra kommenterat vår röst eller vår rätt att använda den, eller när det känts som att ingen lyssnat, trots att vi gång på gång försökt göra oss hörda. Det som gör dig tveksam eller osäker har du nu möjlighet att släppa taget om. Eller så är du bara nyfiken och vill arbeta vidare med din röst på ett nytt sätt, det spelar ingen roll om du är sångerska eller inte har några förkunskaper alls. Kulning är inte sång, det är ett sätt att kommunicera, en teknik för att skapa ljud som når så långt som möjligt.

Kulning användes av kvinnor på fäbodvallar i mellan Sverige under medeltiden. Det fanns lockrop och ljud för att kommunicera med tamdjuren men också ljud för att skrämma bort rovdjur och andliga väsen. Kulning och visor användes även för att kommunicera med andra kvinnor på fäbodvallarna och troligen för att själv fördriva tiden vid vallning av djuren, kossor, getter och får. Att känna kraften i kulningen tar oss tillbaka till oss själva, till kopplingen med naturen, en urkraft där vi kan energi och kraft till förändring.

Förutom att Linda lär ut kulning så arbetar hon också med ljudhealing, yoga, mantrasång, meditation, klangmassage och coachning. Olika tekniker för att stärka den fysiska, psykiska och andliga hälsan. Hennes vision är att hjälpa människor med verktyg för att nå sitt drömliv.
www.fb.com/powerinvibration

OBS! Vi kommer vara utomhus. Ha varma kläder efter väder som du känner dig bekväm i.

Välkomna!


Återstående frukostmöten: Torsdag 22 april, Fredag 21 maj, Måndag 21 juni

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.