Eva Synnergren

Medlem


Jag är webbmarknadsförare, utbildare och coachar företag att få fram sitt budskap i de digitala medierna - hjälper dem lysa på nätet och få fler kunder för att kunna leva bättre på sin verksamhet. 

 

Jag har tre olika ben i min verksamhet:

Webbkurser

Lysa på nätet - för dig som vill lära dig marknadsföring för att synas bättre och attrahera fler kunder.
Du får en bas när det gäller marknadsföring av ditt företag. Så du vet vad du ska göra och i vilken ordning.

Målet är att du ska få ditt företag att växa - och känna att det är roligt.
Läs mer här: www.evasynnergren.com


Wordpress utan och innan - inklusive coaching - där du lär dig göra din egen säljande hemsida. En kurs där du jobbar dels självständigt online och lär dig om strategi och varumärke, hur du gör hemsidan i WordPress och även det alla behöver veta om sökmotoroptimering. Men du lämnas inte i sticket - vi har även coaching samtal både enskilt och i grupp. Just nu får du dessutom flera superbonusar, varav den ena är en "Färdig hemsida" som du direkt kan lägga in det innehåll du själv vill ha. 
Läs mer på www.evasynnergren.com

 

BUSINESS growth MASTERMIND - för företagare som vill lyfta sitt företag till en högre nivå, bli mer lönsamma, tjäna mer pengar och samtidigt kunna njuta av tillvaron med mer guldkant i vardagen. Det är ett program där vi träffas online i grupp varje vecka under 6 månader och där vi mixar utbildning och företagsutveckling. 
Läs mer på www.evasynnergren.com

 

Sist men inte minst är jag webbmarknadsförare och digital strateg - jag gör hemsidor med fokus på konvertering/sälj och jag lägger upp digitala strategier för att mina kunder ska nå ut bättre, få fler kunder och tjäna mer. Win win win. 
Läs mer på www.kindbo.com

 

Varmt välkommen att kontakta mig så kan vi se om jag på något vis kan hjälpa dig attrahera fler kunder via din digitala närvaro. 
/Eva
 

Hemsida
www.kindbo.com


Företagets verksamhet


  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.