Be By Nature AB // Maria Welin

Medlem


Be By Nature AB

Hej, jag heter Maria Welin och jag är rörelsecoach med fokus på naturlig rörelse!

Människan är en art som egentligen är tänkt att leva och röra sig i naturen, vad händer då med våra kroppar när vi lever i ett modernt samhälle? Vilka effekter får det på våra kroppar att vi sitter så mycket, att vi stressar och alla krav och prestationer vi ställer på oss? Vet du hur våra kroppar påverkas av vilka skor vi har på oss och att vi ofta rör oss på hårda och platta underlag?

Jag hjälper dig att få insikt och kunskap om din egen kropp. Hur den är tänkt att fungera och vilken betydelse den har för dig.
Jag hjälper dig som har ont i fötter, knän, höfter, rygg, axlar, dålig hållning m.m. Du som vill få en bättre löpteknik och till dig som inte visste att man kan träna på sin gå-teknik för en skonsammar promenad!

Dessutom håller jag på och utbildar mig till Shiatsuterapeut. Shiatsu är en japansk kroppsterapi som har tusenåriga rötter i den kinesiska läkekonsten Traditional Chinese Medicine TCM. Man trycker och behandlar meridianerna och akupressurpunkter i kroppen. Fokus är att återskapa balans i kroppen, såväl muskulärt som mentalt och känslomässigt.

 

Boka
För att boka Shiatsu, maila mig på: maria@bebynature.se

För att boka röresleträning, fot-analys, hållning eller löptekink, boka på: joenimblegoteborg.bokadirekt.se eller maila på: maria@bebynature.se

I samrabete med skobuitken Joe Nimble Sverige (en sko-och rörelsebutik), så är jag coach i Göteborgsbutiken. Hit kommer du om du vill träffa mig.
Vegagatan 54 i Linnéstan.

 

Hemsida
http://bebynature.se

 

Facebook
@bebynature


 

Varmt välkommen!
Maria

 

 

Kontaktuppgifter


Hemsida
www.mariawelin.se


Företagets verksamhet


  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.