ALLCaN CONSULTING AB Ann-Sofie Lindh

Medlem


Med stort fokus på utveckling av ledare, individ och team får du framgångsrika och hållbara resultat.

Ta steget att stärka och nå ditt värde, och samtidigt bli mer framgångsrik i det som är viktigt för dig eller din organisation.

 

ALLCaN Consulting AB's kunder finns främst inom organisationer och företag. Tjänster erbjuds för såväl ledar-, individ- och teamutveckling som coaching, förändringsledning och interimschef.

Alla tjänster får uppskattade och tydliga effekter i leverans, resultat, hälsa, administration och utveckling på arbetsplatser, samt ger insikter i balansen av organisationens krav- och förväntningar tillsammans med ökad förståelse för betydelsen av ledarskap, medarbetarskap och olikheter.

Kunder som vill jobba med ledarskap, medarbetarskap, gruppdynamik, coaching och det coachande förhållningssättet underlättar, stärker och främjar erfarenhetsbaserat resultat och lärande effektivt och långsiktigt för såväl sin egen utveckling, som för sin organisation och sina medarbetare.

Jag är övertygad om att "alla kan" och att vi som människor med våra förmågor är de som gör skillnad på hur ett samtal, möte eller resultat blir, och du hittar mera om mig och mina tjänster på:

https://www.allcanconsulting.se/

https://www.linkedin.com/in/allcan-annsofielindh/

https://www.facebook.com/allcanconsulting/

telefon: 0723-947090

 

Hemsida
www.allcanconsulting.se


Företagets verksamhet


  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.