ALLCaN Consulting AB Ann-Sofie Lindh

Medlem


Stort fokus på utveckling av ledare, individ och team i både företag och organisationer

Ta steget att stärka och nå ditt värde, och samtidigt bli mer framgångsrik i det som är viktigt för dig eller din organisation.

 

Jag utvecklar ledare, team, individer och organisationer för framgång och välmående. Coaching skapar nya perspektiv och kraftfulla resultat i den handling som skapas för ledning och utveckling för den riktning som är viktig för kunden.

 

Kundnytta och mål för vem?

ALLCaNs kunder, klienter, kan vara ledare, team eller individer, och de flesta av dem är chefer, ledare eller medarbetare inom olika organisationer och företag. Många av våra kunder idag är entreprenörer och företagare, där bl a ledarskapets betydelse tränas att genomsyra alla leden i företagandet.

Vid t ex ett coachingsamarbete formuleras målet tillsammans med klienten, och det kan t ex handla om att komma vidare i ett dilemma eller i en utmaning till att nå ett visst mål, eller att utveckla, förändra eller att finna lösningar eller att göra val.

 

Med Vad och Hur jobbar ALLCaN?

Kunder som vill jobba med ledarskap, medarbetarskap, gruppdynamik, coaching och det coachande förhållningssättet underlättar, stärker och främjar erfarenhetsbaserat resultat och lärande effektivt och långsiktigt för såväl sin egen utveckling, som för sin organisation och sina medarbetare.

Jag uppskattar att vara en del av att andra utvecklas och når mål, och jag blir extra glad av att kunna förmedla en känsla av lärande för bestående förändring i både tanke och känsla tillsammans med "Vad och hur".

 

Caoching

Den kvalitetssäkrade coachingkompetensen hos mig som coach, ICF ACC, möjliggör att klienter maximerar sin personliga och professionella potential för den riktning, mål och utveckling man vill nå. Vanligen sättser vi en plan tillsammans, på 6-8 tillfällen för coachingen under en 5-6 månaders period, där fria kortare avstämningar mellan samtalen ingår i det överenskomna paketpriset.

 

Övriga områden

Andra tjänsteområden i rollen som organisationskonsult är process- och förändringsledning, projektledning, operativ verksamhetsledning eller interim chef. Uppdrag kan även utgöras av mentorskap och handledning, och specialistuppdrag inom företagets specialområden för forskning, utveckling och djursjukvård. Fokus i de flesta uppdragen ligger ofta inom perspektiven Individ-Grupp-Organisation-Styrelse.

Alla tjänster får uppskattade och tydliga effekter i leverans, resultat, hälsa, administration och utveckling på arbetsplatser, samt ger insikter i balansen av organisationens krav- och förväntningar tillsammans med ökad förståelse för betydelsen av ledarskap, medarbetarskap och olikheter.

 

Nyfiken på mera

Jag är övertygad om att "Alla kan" och att vi som människor med våra förmågor är de som gör skillnad på hur ett samtal, möte eller resultat blir i det som ska göras, och du hittar mera om mig eller mina tjänster så klicka på ALLCaNs hemsida, min branschorganisation ICF eller LinkedIn.

Vill du ta del av mina aktuella inlägg så klicka här, och längst ner på varje inlägg hittar mera info om hur du kan följa mig eller få tillgång till mina tips.

 

Välkommen att kontakta mig. 

Hemsida
www.allcanconsulting.se


Företagets verksamhet


  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.